Du visar för närvarande Hyr lägenhet i 3 nätter – betala för 2!!
Egen entré

Hyr lägenhet i 3 nätter – betala för 2!!

Våra självhushållningslägenheter är perfekta för en liten minisemester eller vardagsflykt för miljöombyte samtidigt som du tillämpar “social distancing”.

Lägenheten har egen ingång och eget kök så ni kan sköta all matlagning på egen hand. Det finns en trevlig matplats, sköna sovplatser, spel att låna, wifi och tv, och i badrummet finns dusch och toalett och självklart fri parkering i nära anslutning.

Utanför väntar en stor härlig tomt med gott om plats för avkoppling eller lekar och kanske en stund med en bok i solen, eller varför inte bara njuta av att titta på våra sprättande hönor eller prata en stund med våra getter?

Vi har cyklar att låna för mysiga utflykter och Söderåsens nationalpark och fantastiska vandringsleder ligger inom kort gångavstånd. Hundar & katter är varmt välkomna!

Just nu bjuder vi på den tredje nattens hyra om du bokar en av våra självhushållningslägenheter i vår. Bo tre nätter – betala för 2 med andra ord. (Gäller nya bokningar som görs via pensionatsoderasen.se)

Sänglinne & handdukar finns att hyra om ni ej tar med egna och slutstädning kan beställas om ni vill slippa städa inför er avfärd. (Frukostbricka kan beställas, men vi erbjuder ingen frukostbufféservering under våren.)

Boka via bokningsfliken här på hemsidan – välj 3 nätter i kalendern och ange koden “3for2” så finns erbjudandet tillgängligt för er.

Varmt välkomna hit för att njuta av den vackra våren på Söderåsen!

 

Lämna ett svar