Konferens, kick off eller trivseldagar

Upplev naturen, utvecklas tillsammans, aktivera er, umgås, utmana er själva, njut av smaker, skapa minnen… 

På Pensionat Söderåsen finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, teambuilding, kick off eller härliga dagar med arbetskamraterna. Här vistas alltid endast en grupp åt gången!

Perfekt för arbetsgruppen

Vi erbjuder konferenser för mindre grupper – i fina, ändamålsenliga lokaler i avkopplande miljö där ni kan sitta ner och arbeta i lugn och ro. 

Vi lovar att ni har förutsättning att kunna fokusera på varandra och på ert arbete när ni är här. Hembakat fika dukar vi upp till er i pauserna, och lunch samt middag kan ordnas här på pensionatet via catering eller på någon av de trevliga restaurangerna i närheten – om ni inte passar på att skapa en oförglömlig middag tillsammans i vårt fina utekök.

Konferensrum & utrustning

Konferensrummet är naturligtvis fullt utrustat med bl a sköna möbler, projektor, storbildsskärm, whiteboard, blädderblock och Wifi. Frukt & vatten finns!

Aktiviteter

Vi hjälper er även gärna att arrangera roliga aktiviteter om ni behöver ta en paus i ert arbete. Här i närheten finns massa spännande aktiviteter med olika grad av äventyr i naturen.

Välkomna att höra av er med er förfrågan!