Sällskap och företag

Pensionat Söderåsen är ett perfekt ställe att samla vänner, kollegor, arbetsgruppen eller familjen på. Här finns stora ytor att umgås på, läget är avskilt och väldigt rofyllt och naturskönt.

Ni är välkomna att boka hela pensionatet för att ordna ert alldeles egna event. Konferens, teambuildning, friluftsdag, släktträff eller födelsedagskalas – Möjligheterna är många!

Våra lokaler lämpar sig även väl för kursverksamhet och workshops, så gör som flera andra och boka in din nästa utbildning här på Pensionat Söderåsen!

Gemenskap, upplevelse, trivsel, glädje och natur är ledord för oss när vi arrangerar gruppevent.

PensionatSöderåsenteambuilding

Workshops,kurser,event

Vi har stor erfarenhet av grupputvecklande aktiviteter och roliga upptåg för olika sällskap. Berätta vilken utmaning eller upplevelse ni vill ge era gäster så ordnar vi något som passar tillsammans med våra samarbetspartners. 

Varför inte ett matlagningsevent i vårt vildmarkskök!?

13217273_1200182716687009_2709227580360369801_o

Konferens

Upplev naturen, utvecklas tillsammans, aktivera er, umgås, utmana er själva, njut av smaker, skapa minnen…  På Pensionat Söderåsen finns alla förutsättningar för en lyckad konferens, teambuilding, kick off eller härliga dagar med arbetskamraterna. Här finns fullt utrustad konferenslokal, bekväma övernattningsmöjligheter, stort urval av aktiviteter och avskilt och rofyllt – här vistas alltid endast en grupp åt gången!!

Vi erbjuder

Fest & kalas

Vi har en härlig och ljus festlokal som rymmer 60 sittande personer. Här kan man duka fint för middag, och även få plats för dans eller annan aktivitet.

Är det vackert väder finns flera fina platser i trädgården att disponera för sällskapet, och även vårt vildmarkskök med tipi som är perfekt för t ex grillkväll eller kräftskiva.

OBS: Festlokalen hyrs endast ut tillsammans med pensionatsflygeln.

FÖRFRÅGAN

Välkomna att höra av er med era tankar och funderingar, så ska vi göra allt vi kan för att erbjuda er en minnesvärd upplevelse och vistelse hos oss på Pensionat Söderåsen.