Våren är en härlig tid på Söderåsen. Naturen väcks ur vinterns dvala, fåglarna kvittrar, vattendragen porlar och vitsippor och andra vårblommor breder ut sina täcken över marken. Passa på att besöka oss under vardagarna i vår, då man brukar få ha vandringslederna och nationalparken nästan för sig själv.

Hyr en av våra självhushållningslägenheter ett par dagar och njut av lugnet, naturen och miljöombytet. Bokar du två vardagsnätter (eller mer) under mars och april gör vi din vistelse extra bekväm – då bjuder vi på avresestädning och hyra av sänglinne & handdukar. 

Lägenheterna har egen ingång, ett litet kök som är fullt utrustat för matlagning, ett badrum med dusch och toalett – och så sköna sängar och en mysiga matplats såklart. Pensionatets tomt är stor och här finns flera härliga platser att slå sig ner och njuta av solens strålar och utsikten över Söderåsen.

Vi har två lägenheter som ligger vägg i vägg, vilket är perfekt om ni kanske vill göra en utflykt tillsammans med någon vän eller bekant, men vill kunna hålla avstånd.