Bekvämt boende vid Söderåsens nationalpark!

Hos oss kan ni välja mellan att bo i mysiga rum med B&B-service i vår pensionatsflygel, eller i någon av våra bekväma självhushållningslägenheter i norra flygeln. Oavsett vilket alternativ ni väljer kan ni njuta av rofylld och lantlig miljö och en stor härlig tomt med underbar vidsträckt utsikt över Söderåsen och flera trevliga uteplatser.

Pensionat Söderåsen är en perfekt utgångspunkt till äventyr och upplevelser på Söderåsen. Här kan ni umgås och koppla av efter dagens utflykt och njuta av rofylld miljö, fantastisk utsikt och mysiga lokaler. Läget är avskiljt, men inom gångavstånd från Skäralid och nationalparkens alla vandringsleder.

Tomten är stor & öppen, här finns plats för lek, avkoppling och härlig samvaro! Matlagning kan ske i pensionatsflygelns kök eller i det mysiga uteköket. Här finns fina förutsättningar till fantastiska stunder tillsammans! 

Våra rum / lägenheter

Vi erbjuder övernattning i våra sju rum med frukost alternativt i våra två små lägenheter med självhushåll. 

Hos oss bor ni bekvämt och lugnt med en hänförande utsikt över Söderåsen, Skäralidsravinen och Kopparhatten. Det är nära till många fina upplevelser, besöksmål och aktiviteter och på kvällen kan ni njuta i trädgården och se solen sakta gå ner bakom Söderåsen.

Varmt välkomna att njuta av  lugnet vid Söderåsen!

Naturen på Söderåsen är fantastiskt vacker och vandringar i nationalparken ger härlig energi. 

kvällssolPenSodNjuteplatser

Hyr hela anläggningen

Pensionat Söderåsen är ett perfekt ställe att samla vänner, kollegor, föreningen eller familjen på. Här finns stora ytor att umgås på, läget är avskilt och väldigt rofyllt och naturskönt.

På pensionatet finns även en fin festlokal, ett utekök med pergola för matlagningsaktiviteter och konferensmöjligheter och ni är välkomna att boka hela pensionatet för att ordna ert alldeles egna event. Födelsedagskalas, företagskickoff, teambuildning, friluftsdag, släktträff, retreat, workshop eller kurs.

Fika och skratt på uteplatsen

Vi erbjuder mer än mysigt boende...

Frukostbuffé, hembakad eftermiddagsfika, lunchpaket att ta med på dagens äventyr, lokalproducerade grillpaket, cykeluthyrning och tips om Söderåsens smultronställen är några av de saker vi erbjuder våra gäster – förutom den härliga lugna miljön, närheten till naturen, de magiska solnedgångarna över Söderåsen såklart… 

Kika gärna i vårt galleri