Nytt paketerbjudande

Avkopplande dagar i underbar natur – välkomna till Pensionat Söderåsen för “friluftsliv delux”!

Med pensionatet som bas utforskar ni omgivningarna; vandrar i nationalparken, cyklar i den böljande landsbygden, grillar lokalproducerade godsaker och njuter av rofylld avkoppling i hängmattan, i tipin eller vid elden. Ni bestämmer själva vilka godbitar ur Söderåsens härliga smörgåsbord av naturupplevelser ni vill utforska och väljer själva tempot för dagen. Att bara koppla av och njuta av lugnet på pensionatet är också ett härligt alternativ..

Här väntar bekvämt boende med härliga utomhusmiljöer som gjorda för avkoppling och umgänge, nära till nationalparken och närliggande naturreservat och ett ett stort utbud på naturupplevelser och utomhusaktiviteter. 

På ankomstdagen väntar en enklare måltid med lite plockmat som ni kan avnjuta under kvällen. Efter en god natts sömn serveras ni vår pensionatsfrukost som ger er fulladdade batterier inför dagen. Lunchen får ni med er som ett matpaket när ni ger er av på dagens utflykt. Kanske vandrar ni i nationalparken eller utforskar vulkanrester eller njuter av att rulla genom den levande landsbygden med cykeln. På eftermiddagen finns hembakad eftermiddagsfika som belöning när ni kommer tillbaka efter era äventyr. Kvällens middag består av ett härligt grillpaket med lokalproducerade råvaror från en gårdsbutik i närheten. Allt är redo att grillas så det är bara att tända grillen och njuta av måltiden. Kvällssolen är härlig på pensionatets tomt och uteplatser, kanske avslutar ni kvällen på vår “njutsikts-bänk” med vidsträckt utsikt över Söderåsen och vidderna? Innan ni checkar ut nästa dag njuter ni av ännu en pensionatsfrukost. 

Paketet kan förlängas med ytterligare nätter. Här finns mycket att se och göra, håll med om att det är synd att hasta vidare.&

Middag utomhus med underbar utsikt på Pensionat Söderåsen