Du visar för närvarande Utmanande och oroliga tider – Coronavirus/Covid-19

Utmanande och oroliga tider – Coronavirus/Covid-19

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Nyheter
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Kära gäster och vänner.

Vi står mitt i och inför en stor utmaning, och ingen vet i dagsläget hur länge och i vilken grad vi kommer att påverkas. Det vi vill att ni ska veta är att för oss är det självklart att hälsa och säkerhet för våra gäster och oss i personalen är av högsta prioritet, och vi följer de riktlinjer och råd som myndigheterna ger oss.

Att vistas i naturen är om möjligt än viktigare och mer stärkande nu och Söderåsen ligger tryggt kvar där den ligger. Vill ni vandra i underbara bokskogar, njuta av frisk luft och böljande landskap, dricka friskt källvatten, känna att era batterier laddas av naturens helande krafter och komma bort från trängsel och folksamlingar så är ni varmt välkomna till oss.

Vårt hopp står till att många väljer att turista på hemmaplan när möjligheten ges framöver, och att de då genom det stöttar den näring som nu står inför tomma sängar, bord och butiker. Vi ber er – stötta småskaliga företag och verksamheter inom Sverige så att livet så snart som möjligt kan komma tillbaka. Varmt välkomna att boka er vistelse hos oss – vi lovar att göra allt vi kan för att pyssla om er! Tillsammans ska vi ta oss igenom det här!

Var rädd om varandra, visa hänsyn, sträck ut en hjälpande hand och stanna hemma om ni upplever symptom!

Varma hälsningar

Frida & Stefan med familj

Lämna ett svar