Du visar för närvarande Hyr pensionatsflygeln & konferensrum till förmånliga priser!

Hyr pensionatsflygeln & konferensrum till förmånliga priser!

Våren 2020 ställer oss alla inför en ny verklighet och stora utmaningar. Vi uppmanas undvika folksamlingar och onödigt resande för att minska smittspridningen av Covid-19viruset. Samtidigt är vi övertygade om att umgänge i mindre sällskap, såsom familjer och befintliga arbetslag, mår bra av och behöver miljöombyte och chans att vistas i vår vackra och energigivande natur.

Under perioden april – juni 2020 erbjuder vi därför nu mindre sällskap att hyra vår pensionatsflygel  och /eller vårt fina konferensrum till väldigt förmånliga priser. (Gäller tom 14 juni 2020)

Sällskapet nyttjar då exklusivt lokalerna och träffar inte andra gäster under sin vistelse. Vår personal finns i närheten, men kontakterna minimeras för minskad smittorisk för samtliga.

Detta upplägg /erbjudande innebär en möjlighet för gästen att ta med familjen på ett miljöombyte och få en paus i underbar natur och umgås avskilt och rofyllt och samla kraft tillsammans. Det ger även arbetsgrupper möjlighet att arbeta fokuserat i en energigivande miljö som omväxling till hemmakontoret eller arbetsplatsen.

Flygeln har sju sovrum med totalt 16 bäddar, och vårt konferensrum är stort, ljust, fullt utrustat och luftigt.

Vi strävar efter att hålla lokalerna tomma ett dygn mellan grupperna och städar noga efter förstärkta rutiner efter varje besök.

Maten lagar ni själva i det fullt utrustade gästköket, eller så beställer ni hit mat från närliggande leverantörer som kör ut den till dörren. Skäralids Restaurang ligger i nationalparkens hjärta bara en kort promenad bort, och de har fantastiska luncher och just nu “take away”-alternativ som kan kombineras med en stärkande vandring i parken!

Här finns även grillar och ett härligt utekök om ni vill tillaga maten utomhus och njuta av lägereldens värme och samlas i dess trygga sken!

Vi har även cyklar att hyra för de sällskap som önskar njuta av omgivningarna under en cykeltur.

PRIS:
  • Pris per person i enkelrum (max 7): 650 sek/natt
  • Pris per person (del av dubbel/2bäddsrum): 450 sek/natt
  • Minsta totalbelopp för gruppen vardagar (måndag – fredag): 3000 sek/natt
  • Minsta totalbelopp för gruppen helger (fredag-söndag): 8000 sek/helg (dvs 2 dygn)
  • Hyra av konferensrummet & extra matsal: 1000sek/dygn
  • Pris dagkonferens: 2000 sek/dag. (Tillgång till konferensrum, frukost/vatten, kök, matsal, härliga utomhusytor, kaffe & kaka)

I priset ingår sänglinne&handdukar och avresestädning. Inga måltider ingår i priset, men frukostpaket och fika kan beställas av pensionatet.

Frukost kostar 95 sek/person (dock minst 950 sek/dygn) och fika (hembakad kaka/paj och kaffe/te/saft)  kostar 60 sek/person (dock minst 360 sek/tillfälle)

För att boka vänligen kontakta oss via offertförfrågan här på hemsidan.
Bokningen bekräftas genom inbetalning av hela hyresbeloppet.
Bokningar av detta erbjudande är INTE återbetalningsbara.
 OBS – Vi ber våra gäster respektera att inga gäster med Corona – eller förkylningssymptom skall vistas i anläggningen.

Vi hälsar er varmt välkomna till Pensionat Söderåsen i vår och hoppas att vi kommer stärkta ur den prövning som Covid-19 ställer oss inför!

Lämna ett svar